Onze cliënten zijn de beste referentie

EHM Group

“Wij werken al jaren erg prettig samen met EnergieLive. Vanwege de grote servicevraag die onze hotel-portfolio met zich meebrengt, is het hebben van een professionele adviseur een grote meerwaarde. Onze vaste accountmanager binnen EnergieLive is gedreven en levert gedegen werk af. De energietarieven voor de hotels, niet geheel onbelangrijk natuurlijk, zijn daarnaast uitstekend.”

Robert van Mol
Director of special projects & procurement

Cliënt sinds 2011
14 locaties

The Dylan Amsterdam

“Energie inkopen is een belangrijk deel van onze inkoopportefeuille. Vanwege dit belang, en de specialistische kennis die nodig is om dit goed te doen, ben ik blij dat wij met EnergieLive een partij hebben die dit uitstekend voor ons oppakt. Onze accountmanager adviseert op een actieve manier en dat ervaren wij als prettig. De beloofde besparingen zijn waargemaakt en ik kan dus niet anders stellen dat wij zeer tevreden zijn.”

Talitha Despomare
Director of Human Resources and Finance

Cliënt sinds 2011
1 locatie

Andaz Amsterdam Prinsengracht

“De samenwerking met EnergieLive leverde ons een hele mooie besparing op van maar liefst 30%. Uitstekend werk! Daarnaast worden wij door de accountmanager goed en professioneel begeleid. Ik kan EnergieLive van harte aanbevelen.”

Pim Roelink
Engineering Manager

Cliënt sinds 2013
1 locatie

The Student Hotel

“Energielive ontzorgt en heeft de geprognosticeerde besparingen waargemaakt. Met het persoonlijke, daadkrachtige, transparante, en soms met een komische noot, accountmanagement heeft EnergieLive bewezen op het gebied van inkoop van grote meerwaarde te zijn. Hetgeen EnergieLive hiernaast uniek maakt is dat, in geval van nieuwe projecten, slechts een telefoontje nodig is om het binnen enkele dagen geregeld te hebben. We zijn uitermate tevreden. Kortom, zeker een aanrader.”

Kristian Aipassa
Sr. Commercial Real Estate Development Manager – Europe

Cliënt sinds 2013
8 locaties

crown
apollo
easy
Hyatt
leo
andaz
EHN
Student Hotel
The Dylan